Sunday 18 May 2014

Deveti, vanredni, post

(Iliti: Borba protiv cenzure)

Na portalu Srbija Danas je u par navrata, u toku današnjeg dana izlazio i bivao sklanjan članak sledeće sadržine, ja vam ga prenosim u celosti.

Режим Александра Вучића уз помоћ државних и осталих режимских медија већ данима сакрива истину о правом стању у поплављеном Обреновцу и настрадалима којих је на стотине. Данас је по налогу МУП-а Републике Србије Обреновац блокиран и у њега није могуће ући. То није омогућено ни независним новинарским екипама али јесте омогућено неколицини режимских медија који су данас били у пратњу министра и директора полиције.
То је једини град у Србији данас који се налази под таквим треманом МУП-а. Изговори који се користе за то су наравно они да су у току акције евакуације и спашавања народа из Обреновца али истина је много ружнија и веома незгодна за режим Александра Вучића.
До нас из веома поузданих извора који су укључени у саму акцију спасавања у Обреновцу долазе информације да је у том граду у поплавном таласу страдало на стотине људи. Стижу информације о зградама и кућама пуних људи које су се урушиле под притиском воде.
Тоталном цензуром државних и режимских медија режим покушава да сакрије истину да смо у Обреновцу као народ и као држава доживели тоталну и апсолутну НАЦИОНАЛНУ КАТАСТРОФУ првенствено због неспособности актуелног режима Александра Вучића. Иако је се знало већ у среду послеподне да ће поплавни талас ударити у Обреновац апсолутно ништа није урађено на време да би се становништво на време упозорило и евакуисало из града.
Колико пута сте чули изјаве д аје ситуација под контролом. Само дан пре катастрофе у Обреновцу премијер Александар Вучић се безбрижно смешкао у Коцељеви као да се налази на модној писти.
aleksandar vucic spasavanje 1400167363 497151 Трагедију у Обреновцу нећете моћи да заташкате а сносићете пуну кривичну и политичку одговорност!
Шта је то толико смешно Вучићу?
Застрашујућа је чињеница да је су до Обреновца пре стигле спасилачке екипе из Русије и то преко Ниша и то два дана пре него што су се у Обреновцу појавиле две амфибије Војске Југославије.
Оно што је још страшније је чињеница да је по повратку из Обреновца где је се возикао тог дана у чамцу у коме је уместо њега требало да буду или људи који се евакуишу или професионални спасиоци премијер Александар Вучић на седници владе веома неукусно комуницирао са министрима покушавају да тако сакрије страх од одговорности јер је пре те седнице од одговорних из полиције и војске добио информације о правим размерама катастрофе у Обреновцу што је и потврђено нашем порталу.
vucic obrenovac Трагедију у Обреновцу нећете моћи да заташкате а сносићете пуну кривичну и политичку одговорност!
Фото сесија Великог Вође у полављеном Обреновцу
Националну трагедију коју смо доживели у Обреновцу пре свега због неспособности актуелне власти неће моћи да заташкате и то вам је обећање које вам дајемо. Народ Србије знаће апсолутну и тоталну истину о правом стању ствари и масовним жртвама у Обреновцу а сви они који су за то одговорни биће кривично и политички одговорни и процесуирану у сладу за важећим законима!
За заташкивање, пласирање дезинфромација и лажи што државни органи и неки њихови представници управо раде посебно ћете кривично одговарати!

Neće vam ovo proći, gospodo, neće dok ja imam internet konekciju. A imaću je, boga mi.

No comments:

Post a Comment