Thursday 19 June 2014

Jedanaesti, dosta drugačiji post (samo za muškarce i devojke sa homoseksualnim sklonostima)

(Iliti: 10 najlepših Srpkinja koje nećete videti na Pinku, Prvoj, ili sličnim sranjima)



Svi mi volimo da kakimo kako su Srpkinje najlepše na svetu, i kako zbog toga svi koji dođu ovde, nekako ne žele da odu. I to se, naravno, uvek odnosi na one devojke koje viđamo na ulici, po kafićima, u kineskim prodavnicama (mada one to ne žele da priznaju), ili pak na žurkama, u slightly pijanom stanju. Ovde ću se potruditi da vam dočaram koliko samo lepote ima u ovoj državi, a koju ne možemo da vidimo na TV-u, ili na internet portalima, jer jednostavno njihova guza nije dovoljno bitna da bi se tamo našla. A i pored onakvih lica, guze im odista i nisu bitne. Neke od njih su zapravo u beauty-biznisu, gde im uspeh dosta zavisi i od medijskog prostora koje zauzimaju. Pa, pošto pored akrepa poput JK, ili one dve silikonske spodobe, ili fukse Stanije, ne mogu da dobiju to, onda eto, jebi ga, mora nekako da se oda počast ovim divnim, predivnim ženama, koje su svuda oko nas, a mi ih ne vidimo od ovih gorepomenutih kreatura noći. Isto tako, može se reći da u Srbiji polako izumire (na moju, i sreću sve više i više ljudi) ova naša "domaća" kultura odevanja i svega što ide uz to, a polako krećemo da poprimamo evropske i svetske standarde u izgledu i ponašanju, što, po mom mišljenju, znatno ulepšava naše devojke, i najzad više nisu Dragana Mirković i njoj slične uzor za lepotu, a boga mi i ponašanje. Bitna činjenica: To što nisu bogzna koliko medijski eksponirane i dalje ne znači da ćeš jebat. Neš jebat', najverovatnije. Internete, živeo nam još dugo. Pa da krenemo.

10. Tamara Tatalović


Reči mogu malo šta da opišu kako treba, ili je to samo stvar ukusa. Tamara je budući dizajner, očigledno voli piercinge i tetovaže, pa vam možda neće prijati oku, ako nista i vi pristalice ovakvog look-a, da se izrazim u stilu fashion blogerke (ionako me neki već tako zovu). Feast your eyes on this. (takođe, ako je nekome od vas pušenje (cigareta, naravno, majmuni jedni perverzni) turn-off, mogu samo da vam kažem "jebiga")
I, ima dečka. Neš jebat'.

9. Sandra Stanojević


Ova mlada nišlijka je budući umetnik. Pogledaće vas ovim očima i upiškićete se kao malo dete, jer ćete se pored nje baš tako i osećati. Crna kosa, plava kosa, kratka kosa, duga kosa, njoj je to svejedno, a i nama je.

Ne znam da l' ima dečka, ali svakako neš jebat. Mlado to.

8. Tamara Radoičić

Ova devojka se, koliko mogu da vidim na fejsu, bavi nekim manekenstvom. I treba. Želimo joj svu sreću u tome, a čini se da joj, pored ovakvog izgleda, neće puno sreće trebati.


7. Andrea Stojanović

Imam sreće da mogu da kažem da je ovo jedna od osoba koje najduže u životu poznajem, a isto tako i moja prva prvcijata simpatija. Zna ona. Uglavnom, Andrea radi kao promoterka, i možete je videti na žurkama, kako dosađuje ljudima, ili, pak, u mega-marketima, kako isto dosađuje ljudima. Mislim da bi se pre slikala za neki ljudski časopis, nego što radi to što radi.
                                                  
                                                  
 Uživajte. 

6. Bojana Matić

Ovu zastrašujuće lepu ženu možemo videti u ulozi pro plesača u novosadskom Narodnom Pozorištu. Sudeći po ogromnoj količini pro fotki koje sam svojim iznimnim stalkerskim mogućnostima uspeo da nađem, čini se da bi i njoj dobro došlo malo medijskog prostora, mada, iskreno, toga nikad dovoljno.

 A ni nje nikad dovoljno.

5. Saša Zorzić

Ja ovu devojku imam za prijatelja na fejsbuku od skoro. ne znam ko je koga dodao, a nije ni bitno. I prvo sam mislio da je neki lik, verovatno sa gay sklonostima, koji je samo stavio neku poznatu manekenku, ili tako nesto, na profilnu. Kad ja tamo, a ono međutim. Saša je budući politikolog, živ nisam šta će se desiti kad i ako se bude zaposlila u struci. 

Take that, Julija Timošenko!


4. Gala Bončić

Ova devojka je, osim što je nišlijka, i što je divna, zamislite, i vrlo talentovan fotograf, kao i osoba koja je ozbiljno na putu da bude student generacije na Pravnom faksu. Pa vi vidite. Ko ima intelektualnih i eksternih kapaciteta za ovo bre? Nema smisla, zaista.

                                                       

3. Helena Rey
                                       


Ponovo mogu da kažem da imam sreće te lično poznajem devojku at hand. Osim što je ovo baš ona devojka koja služi za to da je nemaš, ima i puno različitih talenata. Bavi se i fotografijom, a od uskoro i muzikom. Nemoj da se trudiš, poješće te za doručak, i čačkaće zube oštrim delovima tvojih smrskanih osećanja i kostiju, dok sedi na bezobličnoj masi koja je nekada bila ti.


2. Mary Misantropic

Ovo malo paznje sto ja mogu da joj donesem će joj valjda značiti. Uglavnom, don't even bother. Cura je ozbiljan foto model, voli sushi i anime. Nemaš mnogo šansi, ako nisi neki egzotični strejndžer. U slobodno vreme vodi sopstveni make-up blog, koji zaista nikad nisam posetio, i ovom prilikom joj se izvinjavam zbog toga. Ali jbg, baš nije u mojoj sferi interesovanja. Po broju lajkova i komentara, čini mi se da je veoma cenjen i posećen.

Nadamo se da neće da oćelavi od ovolikog farbanja.

1. Bojana Boka Šarac

Pravim ovu listu, a sve vreme razmišljam šta bih mogao da napišem za Bojanu. Jednostavno nisam do sada video lepšu devojku. Igde. Ikad. Ikako. I ona je u tom poslu već poprilično ozbiljno, zaslužuje punu podršku u tome, ne bi li našu državu predstavila u što LEPŠEM (ba dum, tsss) svetlu. 


Uf, kakve muke, lebactijebem. Nadam se da se devojke neće naljutiti zbog ovoga, ali nekako mi je zaista bilo potrebno da se malo skrene pažnja na sve ove predivne žene, jer ko zna koliko istih takvih šeta našim gradovima, varošima, selima, i nikada nećemo saznati za njih. A neke, samo neke od njih, ako ne i sve, imaju i debelu šansu da budu svetski poznate po svojoj lepoti. Lepe žene su naše najveće bogatstvo, i trebalo bi da ga negujemo, svakako pre onih izmišljenih rudnih bogatstava ili istorijskih (ne)pobeda. 

Na kraju, rekao bih da su žene bića koja moramo da tretiramo sa pažnjom i puno nežnosti, i, iako su ove devojke ovde zbog svog fizičkog izgleda, to NE znači da ih treba posmatrati kao seksualne objekte, ni izbliza. Sve one imaju i svoju unutrašnju lepotu, koja samo pojačava utisak koji stičemo gledajući ovu spoljnu.

Čuvajte svoje lepe žene. Čuvajte i sebe za njih.